Bine ati venit pe blogul Cadouri de acasa! Noi va oferim modalitati rapide si ingenioase, idei si sfaturi pentru a oferi un cadou cu adevarat special!


luni, 18 octombrie 2010

Ceainaria Bernschutz & Co

De pe bulevardul Magheru, cand vii dinspre Romana, dupa mec, daca faci stanga gasesti undeva in zona de conace vechi din jurul Gradinei Icoanei Ceainaria Bernschutz & Co. Intr-o cladire ce se incadreaza bine in zona, frumos renovata, descoperi in interior rafturi cu ceainice colorate, cesti, dulciuri, carti si jucarii care completeaza peretii tapetati cu embleme si masutele rotunde cu scaune clasice albe.

Decorul, mirosul ceaiurilor din borcanele de pe dulapul mare si muzica de relaxare atent aleasa formeaza o atmosfera cu adevarat relaxanta intr-un cadru aproape romantic.

Personalul e foarte amabil. Primesti un meniu din care iti dai seama ca te afli intr-o ceainarie veritabila. Poti sa alegi intre ceai negru, verde, rosu, alb, de fructe si plante, condimentat sau de wellness, fiecare insotit de o descriere interesanta. Ceaiul e aromat si gustos si se potriveste cu unul dintre deserturile din meniu. Preturile sunt ok (intre 7-9 lei).

Ceainaria Bernschutz & Co e ideala pentru o iesire de relaxare sau pentru o ocazie speciala a unui cuplu ce va fi placut surprins de atmosfera si ceai si va ramane cu o amintire aparte.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu