Bine ati venit pe blogul Cadouri de acasa! Noi va oferim modalitati rapide si ingenioase, idei si sfaturi pentru a oferi un cadou cu adevarat special!


marți, 26 octombrie 2010

Origami


"Origami constituie arta plierii hârtiei colorate în modele de creaturi vii, obiecte neînsuflețite sau forme decorative abstracte.
Etimologic, cuvântul origami, de origine japoneză, este format din oru care are sensul de “a îndoi” și kami cu sensul de “hârtie”, deci “hârtie îndoită”. Formele care pot fi realizate prin această artă sunt legate de imaginația celui care pliază hârtia, dar există și categorii de forme tradiționale care includ flora și fauna. Arta origami din zilele noastre acoperă o zonă largă de forme, de la ceasuri cu cuc și dragoni, până la forme simple care exprimă mai degrabă spiritul decât forma unei imagini." Wikipedia











Vom realiza o noua categorie in Cadouri de acasa, Origami, unde va vom arata  detaliat cum sa realizati jucarii pentru copii, obiecte de decor pentru casa si bradul de Craciun si altele. Si toate acestea din hartie! Vom reveni in curand cu instructiuni.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu