Bine ati venit pe blogul Cadouri de acasa! Noi va oferim modalitati rapide si ingenioase, idei si sfaturi pentru a oferi un cadou cu adevarat special!


duminică, 17 octombrie 2010

Ceai la Cotroceni

       In plina agitatie si stres cotidian simtiti probabil uneori nevoia de relaxare, de o discutie cu cineva drag, de cateva clipe de liniste. Daca aceasta dorinta va duce cu gandul si la un ceai parfumat si niste prajiturele aromate, noi va recomandam "Ceai la Cotroceni".
   Pentru ca sunt momente in care cel mai frumos cadou nu consta in nimic material ci in cateva ore petrecute intr-o companie placuta, intr-un loc deosebit.
   Daca vreti sa impresionati pe cineva la o prima intalnire si sa va cunoasteti cu adevarat, fara sa conteze daca hainele celuilalt au eticheta de firma ( asta pentru ca aici lumina este asigurata doar de lumanarele de pe masa ), incercati "Ceai la Cotroceni". Nu o sa gasiti aici mobilier impresionant, design la moda sau culori in trend, pentru ca in loc de scaune aici exista perne la nivelul podelei si mese potrivite acestora. Nici nu o sa aveti timp sa va uitati in jur pentru ca veti fi cu siguranta impresionati de varietatea tipurilor de ceai, de prajiturele de casa sau , daca sunteti fani ai regimului bio, de snack-urile japoneze din orez si alge, care sunt pur si simplu delicioase.

   La "Ceai la Cotroceni" nu o sa auziti  muzica stridenta, zgomotul masinilor, al oamenilor nervosi... Toate acestea vor fi inlocuite de muzica relaxanta, ascultata in surdina (atat cat sa poti discuta cu cei alaturi de care esti, dar nu suficient de incet incat toata lumea sa-ti asculte conversatiile).
   Fie ca vreti sa iesiti la o intalnire relaxanta cu prietenii, fie ca sperati la un prim sarut intr-un cadru romantic, sau pur si simplu aveti chef de o oaza de liniste, incercati "Ceai la Cotroceni".

1 comentarii:

Unknown spunea...

nu v-as recomanda ceainaria. am lucrat acolo si este foarte mizerabila si angajatii lucreaza la negru. poate atmosfera este placuta, dar atat.

Trimiteți un comentariu